Kauppiaaksi

Haluatko menestyväksi kauppiaaksi kasvavaan, puhtaaseen ja reiluun It’s Pure -ketjuun? 

Olemme uusi ja kasvava ketju, jonka perustimme ostettuamme Punnitse & Säästä ketjun liiketoiminnot kaksi vuotta sitten. Avasimme ensimmäisen It’s Pure -myymälän 2017 toukokuussa ja nyt It’s Pure -myymälöitä on jo kymmenen. Vuoden 2018 lopussa toimimme jo yli kahdessakymmenessä myymälässä. Lisäksi ketjuun kuuluu 20 Punnitse & Säästä -myymälää.

Franchising-ketjun yrittäjyys on hyvä mahdollisuus niille, jotka haluavat ketjun tuen ja toisaalta merkittävän toimintavapauden. Ketjuna etsimme ja arvioimme It’s Pure -myymälöiden liikepaikat ja tarjoamme tuen myymälän suunnitteluun sekä liiketoiminnan käynnistämisen. Saat kilpailukykyisen tuotevalikoiman myymälääsi ja autamme niin rekrytoinneissa, rahoituksessa kun liiketoiminnan ylläpidossakin. It’s Pure -myymälän perustaminen on edullista, koska konseptimme on pitkälle tuotteistettu eikä kalliita laite- tai kiinteistöinvestointeja tarvita.

It’s Pure -myymälöiden koko vaihtelee paikan mukaan. Pienimmät, noin 40 neliön express-myymälämme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden nopeaan ostamiseen. Toisaalta suuremmat myymälät ovat kooltaan yli 100 neliötä ja näissä myymälöissä on tarjolla myös kattava ruoanlaittoaineksien esillepano. Kaikissa It’s Pure -myymälöissä on luomutuotteiden osuus yli 50%. Lisäksi meillä on kasvava määrä tuotteita, joita ei saa mistään muualta kuten esim. It’s Pure -luomusmoothiet, It’s Pure -glögit ja -totit sekä paljon erinomaisia irtotuotteita.

Odotamme franchising-kauppiailta kiinnostusta toimialaamme ja todellista asiakaspalveluasennetta. Haluat palvella niin erikoisruokavaliota noudattavia ihmisiä, urheilijoita, sivistyneitä herkuttelijoihin ja kuin puhtaamman ja reilumman välipalan tarvitsijoitakin. Franchising-kauppiaana pääset aloittamaan yrittäjyyden pienin kustannuksin ja maltillisin riskein.

Tällä hetkellä etsimme yrittäjiä erityisesti pääkaupunkiseudun parhaille paikoille sekä Tampereen ja Turun alueille, ensisijaisesti uusiin toimipisteisiin. Jossain tapauksessa myös yrittäjyys vanhassa toimipisteessä voi tulla kysymykseen. Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kauppiaaksi@itspure.com.

Tuote lisätty koriin