Maaliskuun tuotteena kotimaisista luomumarjoista valmistettu Mustikkamarmeladi!

29.3.2018 klo 15.27.45

Maaliskuun tuotteena kotimaisista luomumarjoista valmistettu Mustikkamarmeladi!

Pääsiäinen ei ole pelkkää mämmiä, pashaa ja suklaata. Pääsiäinen on myös herkullista kotimaista lisäaineetonta marmeladia!

Huomasito että maaliskuun tuotteemme on Vavesaaren tilan valmistama kotimainen mustikkamarmeladi? Pääsiäinen on herkuttelun aikaa, jolloin laadukas marmeladi voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi suklaan rinnalle. Mustikkamarmeladista tekee täydellisen kotimainen metsämustikka, jota on käytetty kokonaisena survoksena makeisen valmistukseen. Lisäksi marja on virallisesti luomua kuten muutkin raaka-aineet.

Mustikkamarmeladissa ei ole käytetty lainkaan väriaineita tai esansseja. Kaunis väri tulee marmeladiin kuin itsestään metsämustikoista. Makeutukseen käytetty sokeri on raaka-ruokosokeria ja maissipohjaista tärkkelyssiirappia, joten tuote käy myös gluteenittomille. Mustikkamarmeladi valmistetaan siis kokonaisista marjoista - nämä makeiset maistuvat todellakin aidolle marjalle.

Marmeladia voi toki nauttia sellaisenaan, mutta se sopii myös erinomaisesti juustojen kanssa nautittavaksi sekä esimerkiksi coctail tikkuihin. Niitä voi käyttää niin täytekakkujen koristeluun kuin hieman eksoottisempana kokeiluna vaikkapa riistapatojenkin mausteeksi.

Tämänkin tuotteen löydät kaikista It’s Pure sekä Punnitse & Säästä kaupoista! 


Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin