Huhtikuun tuote: Luomu luksus pähkinäsekoitus

1.4.2018 klo 0.05.00

Huhtikuun tuote: Luomu luksus pähkinäsekoitus

Tässä todellinen kuninkaallinen luksus pähkinäsekoitus - kokonaan luomua tietenkin. Maustamaton pähkinäsekoitus sisältää pähkinöiden koko hovin aateliston. Tätä sekoitusta kelpaa tarjota ja napostella milloin vain.

Luomu Luksus Pähkinäsekoitus sisältää cashewpähkinää, hasselpähkinää, mantelia, parapähkinää, pekaanipähkinää ja saksanpähkinää. Ja kaikki tietysti parasta luomulaatua.

Eri pähkinälajien syöminen kannattaa

Eri pähkinälajit poikkeavat toisistaan paitsi ulkonäöllisesti niin myös sisältämiensä vitamiinien ja mineraalien suhteen. Parasta olisikin sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon useita eri pähkinälajeja, ja näin varmistaa hyödyllisten aineiden saanti mahdollisimman kattavasti.

Pähkinät ovat näppärä ja terveellinen lisä monipuoliseen ruokavalioon ja hyvä vaihtoehto esimerkiksi välipalaksi, koska ne sisältävät paljon terveellisiä ja pehmeitä rasvoja sekä proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja antaen kylläisen tunteen pitkäksi aikaa. Pähkinöiden sisältämä rasva on hyvää, tyydyttymätöntä, pehmeää kasvirasvaa, joka sisältää runsaasti omega 3-rasvahappoja. Pähkinät ovat siis erittäin sydänystävällinen lisä jokaisen ruokavalioon.

Pähkinäsekoitusta on saatavilla irtotuotteena kaikista It’s Pure ja Punnitse ja Säästä -myymälöistä sekä It’s Pure verkkokaupasta irtotuotteena sekä lähipäivinä myös It’s Puren 125 gramman ja 500 gramman biohajoavissa valmispusseissa. Tervetuloa ostoksille!


Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin