Joukkorahoituskierroksemme avautui - It's Puren omistajana pääset hyötymään palkitsevasta kanta-asiakasjärjestelmästä

25.10.2018 klo 14.56.59

Joukkorahoituskierroksemme avautui - It's Puren omistajana pääset hyötymään palkitsevasta kanta-asiakasjärjestelmästä

Hyvät asiakkaamme ja kumppanimme - tarjoamme nyt mahdollisuuden tulla It's Puren omistajaksi!                                                                              

Olemme kehittäneet It’s Pure Oy:n toimintaa Punnitse ja Säästä -ketjun pohjalta lähes kolmen vuoden ajan ja ensimmäisen It’s Pure -myymälän avaamisesta on aikaa selkeästi yli vuosi. Olemme tilanteessa, jossa suurimmat muutokset on tehty ja on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Niinpä olemme käynnistäneet joukkorahoituskierroksen. 

Valitsimme rahoituskierroksen toteuttajaksi Springvest-nimisen yrityksen, joka on suurin Suomessa joukkorahoituskierroksia järjestävä taho. Se on toiminut usean vuoden ajan ja sen onnistumisprosentti on toistaiseksi täysi 100 %. Niinpä mekin uskomme ja toivomme, että It’s Pure Oy:n rahoitusanti toteutuisi erinomaisesti. Rahoituskierrokseen osallistuvat myös yrityksen nykyiset omistajat.

Rahoituskierroksella mahdollisesti saatavat varat on tarkoitus käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen, toimintatapojen parantamiseen, ketjun markkinoinnin ja muiden tärkeiden osa-alueiden vahvistamiseen sekä mm. uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.  Lisätietoja joukkorahoituskierroksestamme: www.springvest.fi

Mikäli hieman yli 70-sivuinen materiaali tuntuu pitkältä, voit katsoa kahden minuutin mittaisen videokiteytyksen tästä: https://www.youtube.com/watch?v=gZfMil-2XqQ

Mikäli haluat perehtyä asiaan enemmän ja kuulla myös uusien omistajien palkitsevasta kanta-asiakasjärjestelmästä, voit olla suoraan yhteydessä Springvestin myyntijohtaja Jouni Junkkilaan, puh 045 891 2122.

 

Ystävällisin terveisin,

Ilkka Pihlajisto
Toimitusjohtaja
It’s Pure Oy
045 665 7800


Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin