It’s Pure aloittaa saman päivän verkkokauppatoimitukset kotitalouksille ja toistuvat tilaukset yritysasiakkaille!

29.11.2018 klo 12.20.57

It’s Pure aloittaa saman päivän verkkokauppatoimitukset kotitalouksille ja toistuvat tilaukset yritysasiakkaille!

Yrityksen rahoituskierroksesta merkitty yli 1 m€ springvest.fi palvelussa.

Puhtaista ja reiluista elintarvikkeista tunnettu It’s Pure -ketju on kehittänyt toimintaansa lähes 3 vuoden ajan Punnitse & Säästä -ketjun pohjalta. Jo puolet ketjun myymälöistä kulkee It’s Pure nimen alla ja brändin uudistaminen jatkuu kovaa vauhtia. 

Nyt ketjun verkkoliiketoiminta aloittaa saman päivän toimitukset asiakkaille pääkaupunkiseudulla. Samaan aikaan yritysten henkilöstölle suunnattua välipalatarjontaa, kuten välipalapatukoita, pähkinöitä ja kuivahedelmiä, helpotetaan uudella kuukausiveloitteisella palvelulla.

Tässä vaiheessa saman päivän toimitus on saatavilla Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Myöhemmin nopeiden toimitusten kattavuutta laajennettaan kaikkiin yli 100 000 asukkaan kaupunkeihin Suomessa. Saman päivän toimitukset toteutetaan joukkoistetulla palvelulla, joten ne ovat edullisia tai jopa ilmaisia, jos tilauserä on riittävän suuri. Pikatilaustuotteina on aluksi ketjun myydyimpiä pähkinöitä, lisäaineettomia kuivahedelmiä sekä suosituimpia It’s Pure tuotteita, kuten glögejä, toteja, Slow Roast -kahveja sekä koivuvettä.

Yrityksellä on parhaillaan meneillään joukkorahoituskierros Springvestin palvelussa. Rahoituskierros etenee lupaavasti ja kierroksesta on merkitty jo selvästi yli miljoonan euron verran. Rahoituskierroksen koko on 1,3 m€ - 3 m€. Kierroksesta mahdollisesti saatavat varat tullaan käyttämään toiminnan digitalisointiin, organisaation vahvistamiseen ja uusien liiketoimintojen vakauttamiseen sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

 

Lisätiedot:

It’s Pure toimitusjohtaja Ilkka Pihlajisto

Etunimi.sukunumi@itspure.com

045 665 7800

 

It’s Pure Oy perustettiin 11/2015 jolloin se osti Punnitse & Säästä ketjun toiminnot. It’s Pure® tarkoittaa Puhtaita ja Reiluja valintoja niin tuotteissa kuin toiminnassammekin. Ketjussa on myynnissä Suomen laajin pakkaamattomien irtotuotteiden valikoima sekä ekologisesti pakatut lisäaineettomat It’s Pure tuotteet.  It’s Pure ketjuun kuuluu 25 It’s Pure - sekä Punnitse ja Säästä -myymälää, jotka toimivat kuudellatoista paikkakunnalla Suomessa. www.itspure.com –osoitteessa voi tehdä ostoksia sekä saada lisätietoa ketjumme toiminnasta.

 


Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin