It’s Pure ja Punnitse & Säästä ketjun rahoituskierros päättyi menestyksekkäästi

12.12.2018 klo 11.53.43

It’s Pure ja Punnitse & Säästä ketjun rahoituskierros päättyi menestyksekkäästi

Muutos näkyy heti kotimaisuusasteen lisääntymisessä ja verkkokaupan kehityksessä


It’s Pure on saanut rahoituskierroksensa päätökseen. Springvest.fi joukkorahoituspalvelussa toteutetulla kierroksella merkittiin osakkeita 1,3 m€ edestä. Menestyksekäs kierros tarkoittaa kehitystoimia monella sektorilla. Useita merkittäviä uudistuksia ja kokeiluja on nähtävissä jo nyt. 

Joulun hittituotteita pähkinöitä, kuivahedelmiä, toteja ja glögejä myydään tällä hetkellä valtavia määriä. Joulukuun pääkampanjaksi ketju on kuitenkin valinnut päälinjasta poiketen ”kotimaiset, käsintehdyt herkut” -kampanjan, jossa tehdään tunnetuksi pienten kotimaisten valmistajien tuotteita: fudgea, erikoissuklaata sekä käsintehtyjä lakuja. ”Näitä erinomaisia tuotteita saa irtotuotteina vain ketjumme myymälöistä ja verkkokaupasta. Tarjolla on myös vegaanisia ja gluteiinittomia vaihtoehtoja”, kertoo It’s Puren toimitusjohtaja Ilkka Pihlajisto.

Uudistuksia on nähtävillä myös verkkokaupassa jo nyt. Yritysten ja kotitalouksien valmiit joululahjapaketit ja lahjakortit ovat siellä laajasti esillä. Lisäksi testikäytössä on saman päivän toimitukset pääkaupunkiseudulla. "Saman päivän toimitus voi olla isokin etu vuoden kiireisimpänä aikana asiakkaillemme", Pihlajisto jatkaa. 

Myös yrityksille suunnatut jatkuvat toimistovälipala-tilaukset on avattu ja ne ovat löytäneet ensimmäiset tyytyväiset asiakkaansa.  "Tässä vaiheessa palvelusta löytyy keskisuurille yrityksille suunnattu kuukausivelotteinen snack-toimitus, mutta jo vuoden alussa palveluun tulee kokonaisuuksia suurille ja pienille yrityksille", Pihlajisto kertoo.

Seuraavat varoilla tehtävät investoinnit liittyvät sekä avainhenkilörekrytointeihin että uusiin avainkumppanuuksiin. Varojen käyttösuunnitelma on esitelty sijoitusmuistiossa. It’s Pure Oy:n henkilökunta, johto ja omistajat kiittävät kaikkia rahoituskierrokseen osallistuneita sekä Springvest Oy:n henkilökuntaa.


Lisätiedot:

It’s Pure toimitusjohtaja Ilkka Pihlajisto
Etunimi.sukunumi@itspure.com
045 665 7800

It’s Pure verkkokauppa:  itspure.com
It’s Pure toimisto eväät: itspure.com/c/81-toimistoevt/


It’s Pure Oy perustettiin 11/2015 jolloin se osti Punnitse & Säästä ketjun toiminnot. It’s Pure® tarkoittaa Puhtaita ja Reiluja valintoja niin tuotteissa kuin toiminnassammekin. Ketjussa on myynnissä Suomen laajin pakkaamattomien irtotuotteiden valikoima sekä ekologisesti pakatut lisäaineettomat It’s Pure tuotteet.  It’s Pure ketjuun kuuluu 24 It’s Pure - sekä Punnitse ja Säästä -myymälää, jotka toimivat kuudellatoista paikkakunnalla Suomessa. www.itspure.com –osoitteessa voi tehdä ostoksia sekä saada lisätietoa ketjumme toiminnasta. Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin