Tammikuun tuote: It's Pure Koivuvesi

16.1.2019 klo 14.38.14

Tammikuun tuote: It's Pure Koivuvesi

Miksi It’s Pure Koivuvesi on kuukauden tuotteemme?


Valitsimme tammikuun kuukauden tuotteeksi lisäaineettoman, makeuttamattoman, kotimaisen It’s Pure Koivuveden eli 100 % mahlan. Kokemuksiemme mukaan tuote virkistää, nesteyttää ja makukin miellyttää useimpia niin kylmänä kuin huoneen lämpöisenäkin.

Koivuvesiä käytetään paljon myös detox-kuureihin. Esimerkiksi Mind Body Green -julkaisun kirjoittaja Nathalie Chantal de Ahna on tehnyt koivuvedellä elimistön puhdistustestin. Tänä aikana hän nautti noin 2 dl koivumahlaa tyhjään vatsaan neljän viikon ajan.

Hän sanoi, että ensimmäisten päivien aikana oli hieman päänsärkyä kuten usein detox-kuureissa ja wc-käynnit tihentyivät. Alun jälkeen kokemukset olivat myönteisiä, sillä jo toisen viikon jälkeen hän nukkui enemmän ja paremmin. Lisäksi hän sanoi painonsa pudonneen, ihon tasoittuneen ja yleisen olon muuttuneen paremmaksi.

Me pidämme koivuvedestä sellaisenaan ja useimmat käyttävät sitä ihan virvoitusjuoman vähäkalorisena ja hiilihapottomana korvikkeena. Jos vielä et ole kokeillut tuotettamme, nyt siihen on oiva tilaisuus. Tammi- ja helmikuun ajan It's Pure Koivuvesi (250 ml) vain 1,99 €/kpl (norm. 2,45 €/kpl). Saatavilla myös 12 kappaleen tukkupakkauksissa 19,95 €.

Koivuvetemme on luomusertifioitu tuote ja se on pakattu kotimaiseen Lamican-pakkaukseen. Pakkauksen voi kierrättää pahvinkeräykseen.

Tuote on saatavissa vain It's Pure sekä Punnitse & Säästä -myymälöistä ja verkkokaupastamme:

https://www.itspure.com/p/1286-its-pure-koivuvesi/Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin