Ostaminen ja säästäminen helpottuvat It’s Pure myymälöissä ja shop-in-shop pisteissä sekä Punnitse & Säästä myymälöissä.

8.11.2019 klo 12.00.00

Terveellisistä irtotuotteista nauttivat hyötyvät kaikkein eniten!


It’s Pure ja Punnitse & Säästä -myymälät ovat testanneet uutta toimintamallia useilla paikkakunnilla kuukausia. Asiakkaat ovat ottaneet muutoksen myönteisesti vastaan, joten testaus muuttuu uudeksi toimintamalliksi koko ketjumme laajuudessa. Kyseessä on hinnoittelumuutos, jolla pyritään siihen, että irtotuotteiden ostamisesta tulee entistä helpompaa ja nopeampaa. Lisäksi joidenkin kalliina pidettyjen luomutuotteiden hintoja alennettaan merkittävästi. Muutos heijastuu myös ketjun CityMarket shop-in-shop pisteisiin, sekä itspure.com verkkokauppaan.


Testasimme erilaisia hinnoittelumalleja ja poikkeuksetta asiakastyytyväisyys on ollut sitä korkeampaa, mitä useampia tuotteita on saanut kerättyä samaan pussiin tai astiaan. Testin alussa irtotuotteiden hintakategorioita oli yli sata. Viimeisessä testissä yli 80 % tuotteista myytiin hintaan 24,90 €/kg, joten muutos oli merkittävä. Keskimääräinen asiakastyytyväisyys kasvoi ja asiointi helpottui, kun irtotuotepussien määrä väheni. Lisäksi aiemmin kalliina pidettyjen, terveellisimpien tuotteiden myynti nousi eniten. Useat asiakkaat pitivät myös mahdollisuudesta tehdä laajempia pähkinä-, kuivahedelmä- tai herkkusekoituksia. Kiitosta on tullut myös vähentyneestä jätteen ja paperipussien määrästä.


Hinnoittelun selkeytys johti satoihin hintamuutoksiin. Hinnat laskivat eniten luomupähkinöissä ja lisäaineettomissa kuivahedelmissä sekä muissa lisäaineettomissa herkuissa. Joidenkin suosittujen luomupähkinöiden hinta tippui rajusti, jopa 50 % ja lähes jokaisen luomupähkinän hinta laski. Myös kuivatut luomuhedelmät, luomumakeiset ja It’s Pure luomu pähkinäsekoitukset ovat merkittävästi aiempaa edullisempia. Lisäksi edelleen saa 5 %:n alennuksen varaamalla mukaan oman astian ja ostamalla tuotteet suoraan siihen. Tällöin myös turhan pakkausjätteen määrä vähenee.


Nyt tehty hintauudistus on voimassa heti ketjun kaikissa myymälöissä ja itspure.com verkkokaupassa. Shop-in-shop pisteissämme CityMarket myymälöissä muutos astuu voimaan viimeistään 11.11.2019. It’s Pure shop-in-shop pisteitä on CityMarketeissa Helsingin Eastonissa, Kuopion Päivarannassa sekä Tampereen Lielahdessa.


Lisätiedot:


It’s Pure toimitusjohtaja

Ilkka Pihlajisto

ilkka.pihlajisto (at) itspure.com


It’s Pure Oy perustettiin 11/2015 jolloin se osti Punnitse & Säästä ketjun toiminnot. It’s Pure® tarkoittaa Puhtaita ja Reiluja valintoja niin tuotteissa kuin toiminnassammekin. Ketjussa on myynnissä Suomen laajin pakkaamattomien irtotuotteiden valikoima sekä ekologisesti pakatut lisäaineettomat It’s Pure tuotteet.  It’s Pure ketjuun kuuluu 14 It’s Pure - sekä Punnitse ja Säästä -myymälää, itspure.com kuluttaja verkkokauppa sekä itspuresnacks.com yritysasiakkaiden toimistopurtavien toimittaja. www.itspure.com –osoitteessa voi tehdä ostoksia sekä saada lisätietoa ketjumme toiminnasta.Liittyvät tuotteet

Tuote lisätty koriin