HUOM! Ilmainen toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen, kun tilaat yli 50 eurolla.

CC suolasaippua, turve aktiivihiili

7,65 € / Kpl

Kpl

Yhteensä: 7,65 €

69,55 € / kg

Kotimainen Carita Cosmetiikka valmistaa pienessä pajassaan suurella rakkaudella ihastuttavia suolasaippuoita.

Carita Cosmetiikan Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille, puhdistaa ja desinfioi koko vartalon samalla hellästi kuorien. Soveltuu myös kasvoille meikkien puhdistukseen.

Sisältää suomalaista kallioturvetta ja hienonnettua aktiivihiiltä. Turve ja aktiivihiili imevät tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä.Turve ja aktiivihiili myös vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia iho-ongelmia. Tuoksuina eteeriset öljyt: mänty, kuusi, kataja ja rosmariini sekä minttu.


Ainesosaluettelo:

Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Peat (Turve), Activated Charcoal (Aktiivihiili), Pinus Sylvestris (Eteerinen Mäntyöljy), Abies Sibirica Oil (Eteerinen Kuusiöljy), Juniperus
Communis (Eteerinen Katajaöljy), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttu), Pet, Exopy Resin (Micavärit).


Tuotekoodi
8490
Viivakoodi
6430064650097
Vegaaninen
kyllä
Gluteeniton
kyllä
Luomu
ei
Reilun kaupan
ei
Alkuperämaa
Suomi
Alkuperämaan koodi
FI
Pakkauskoko
110 g

Tuote lisätty koriin