HUOM! Ilmainen toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen, kun tilaat yli 50 eurolla.

Luomu pekaanipähkinä

Herkullinen, runsaskuituinen, vitamiinirikas, hyvä tyydyttymättömän rasvan lähde - siis loistava valinta välipalapähkinäksi.

4,99 € / 100 g

g

Yhteensä: 4,99 €

49,90 € / kg

Hurmioidu luomupekaanista!

Herkulliset ja rikkaalla maulla varustetut pekaanit ovat olleet suosittuja ruokapähkinöitä jo vuosisatoja. Hienostuneen makuinen, ihanan täyteläinen rapea pekaanipähkinä on energiapitoisin pähkinämme. Pähkinöistä se sisältää eniten rasvaa, etenkin kertatyydyttymättömiä rasvoja. Pekaanipähkinät sisältävät myös kolesterolia alentavaa kasvissterolia.

Pekaanipähkinät sisältävät yli 19 vitamiinia ja kivennäisainetta kuten E-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia, kaliumia, mangaania, B-ryhmän vitamiineja sekä runsaasti antioksidantteja ja kuitua. 

Pekaanipähkinät ovat tunnettuja etenkin Amerikkalaisista piiraista. Pekaanit sopivakin erinomaisesti erilaisiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Pekaani antaa myös makua ja rouheutta monenlaisiin ruokiin. Lisäämällä pekaaneja vihreään salaattiin tai pirtelöihin, saat lisää hyvää energiaa päivääsi ja yllätyt positiivisesti.

Toki luomu pekaanipähkinät maistuvat herkulliselta myös sellaisenaan. Voit myös kokeilla paahtaa pähkinöitä kevyesti ja lisätä niitä vaikkapa omaan myslisekoitukseesi.

Ainesosaluettelo:


Luomuviljelty pekaanipähkinä. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.

Ravintosisältö:

Energiaa 2 971 kJ / 710 kcal (100 g)

  • hiilihydraatti 4.4 g
  • rasva 72.0 g
  • proteiini 9.2 g


Saatavilla myös 1 kg edullisena pakettina.

Tuotekoodi
2695
Viivakoodi
6400000250216
Nettopaino
1.00 g
Bruttopaino
10.50 g
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Alkuperämaan koodi
US
Luomu
kyllä
Reilun kaupan
ei
Vegaaninen
kyllä
Gluteeniton
kyllä

Tuote lisätty koriin