HUOM! Ilmainen toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen, kun tilaat yli 50 eurolla.

It's Pure Koivuvesi

UUTUUS: Luonnollinen janonsammuttaja

2,45 € / Kpl

Kpl

Yhteensä: 2,45 €

2,45 € / Kpl

It's Pure Koivuvesi - luonnollinen janonsammuttaja

It's Pure -tuotevalikoimaan on lisätty mielenkiintoinen uutuus: It's Pure Koivuvesi - 100 % luonnontuote. Koivuvettä käytetään janon sammutukseen, nesteytykseen, palautusjuomana ja virvoitusjuomana. Se on makeahko juoma, joka sisältää vitamiineja (mm. B-vitamiineja ja C-vitamiinia), mineraaleja, aminohappoja ja antioksidantteja. 

Koivuvettä eli mahlaa on valutettu satoja vuosia kotimaisten koivujen rungoista. Väriltään, maultaan ja tuoksultaan koivun mahla on hyvin lähellä vettä.  Tuotteen makeus tulee koivun luonnollista sokereista eli fruktoosista ja glukoosista. Koivuvedessä on myös luontaista ksylitolia. It's Pure Koivuvedessä ei ole lisäaineita. 

Koivuvetemme on luomusertifioitu tuote ja se toimitetaan kotimaisissa Lamican tuotepakkauksissa, jotka voi laittaa pahvin kierrätykseen.

It’s Pure Koivuvesi on todella kevyt juoma ja se kestää hyvin vertailun muihin ns. supervesiin. Siinä on vähän kaloreita (vain 5 kcal/100 ml) ja hiilihydraatteja vain 0,7 g/100 ml. Tuote on parhaimmillaan kylmänä nautittuna.

Koivunmahlajuomalla uskotaan olevan monia terveysvaikutuksia. Sen uskotaan mm. parantavan flunssaa, kiihdyttävän aineenvaihduntaa sekä puhdistavan elimistöä. Juoman on todettu myös helpottavan koivun siitepölyallergiasta kärsivien oloa. 

Tämäkin tuote on saatavissa vain It's Pure sekä Punnitse & Säästä myymälöistä ja verkkokaupastamme.

Tuotesisältö:

100 % koivuvesi

Huom. It's Pure Koivuvesi saatavilla myös 12 kpl:n tukkupakkauksena

Tuotekoodi
8764

Tuote lisätty koriin