HUOM! Ilmainen toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen, kun tilaat yli 50 eurolla.

It's Pure Luomu Pähkinä-Karpalo Sekoitus 1 kg

Pähkinäasiantuntijamme huolella erityisesti aikuisille naisille kokoama uutuus. Sis. cashewpähkinää, saksanpähkinää, mantelia ja kuivattua karpaloa.

24,90 € / Kpl
29,90 €

Kpl

Yhteensä: 24,90 €

(29,90 € / Kpl) 24,90 € / Kpl

Tämä huolella valittu It’s Pure luomu pähkinä karpalo sekoitus on rakennettu erityisesti aikuisille naisille, mutta toki se maistuu muillekin. Karpalossa on reilusti antioksidantteja ja kuituja ja niitähän moni syö muun muassa edistääkseen virtsateiden hyvinvointia.

Sekoituksessa on hieman yli puolet (52,6%) laadukasta luomu cashew pähkinäämme sekä reilusti luomu saksanpähkinää ja kuorittua mantelia. Sekoituksen herkullisuuden kruunaa luomu karpalo, jota on makeutettu hieman omenamehulla.

Usein saksanpähkinöitä nautitaan koska niillä voidaan alentaa kolesterolia ja samalla saadaan kuituja, kaliumia, magnesiumia ja omega-3 rasvahappoja. Manteleissa on kuitujen lisäksi muun muassa kalsiumia ja paljon proteiinia. Karpaloissa on reilusti antioksidanteja ja kuituja, joten sitä nautitaan muun muassa virtsateiden hyvinvoinnin edistämiseen. 

Laadukas pähkinäsekoitus on näppärä ja terveellinen lisä monipuoliseen ruokavalioon ja hyvä vaihtoehto esimerkiksi välipalaksi. Tämäkin sekoitus on luonnollisesti saatavana vain meiltä. 


Ainesosaluettelo:

Luomu cashewpähkinä
Luomu saksanpähkinä
Luomu kuorittu manteli
Luomu karpalo, makeutettu omenamehulla (sis. 60% karpalo, omenamehutiiviste 39%, auringonkukkaöljy)

Alkuperämaa: SuomiTuotekoodi
1361
Viivakoodi
9789527054081

Tuote lisätty koriin