HUOM! Ilmainen toimitus kotiin tai lähimpään postiin, kun tilaat yli 50 eurolla.

Inkivääri, sokeroimaton, rikitön

Suosituin inkiväärimme on sokeroimaton, mutta silti makea ja ihanan tuju!

2,49 € / 100 g

g

Yhteensä: 2,49 €

24,90 € / kg

Sokeroimaton ja rikitön inkivääri - Ehdottomasti suosituin inkiväärituotteemme!


Ei lisättyä sokeria. Inkiväärin sisältämä sokeri koostuu luontaisista sokereista, joiden makeus pääsee oikeuksiinsa valmistusmenetelmän ja kuivausprosessin vuoksi.

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan lääkinnällisiin tarkoituksiin. Inkiväärillä on todettu olevan monia elimistölle hyödyllisiä ominaisuuksia. Inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta. Inkivääriä käytetään myös naisten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kuten libidon kohottamiseen vaihdevuosien aikana, raskausajan pahoinvoinnin hoitoon, kylmien jalkojen lämmittämiseen ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. Flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen.

Inkiväärin mausteinen potku sopii moniin aterioihin ja resepteihin. Inkivääriä ei yleensä tarvitse käyttää kuin muutaman sentin pala makua antamaan. Inkiväärin voi murskata, raastaa tai paloitella.

Inkivääritee on yksi suosituimmista tavoista nauttia inkivääriä ja hyödyntää sen tulehdusta rauhoittava, antioksidanttinen ja kipua lievittävä vaikutus. Oletko jo kokeillut?

Inkivääritee:

  • 1 ruokalusikallinen tuoretta raastettua inkivääriä
  • 2 dl kiehuvaa vettä
  • 1 rkl hunajaa
  • Sitruunamehua (vaihtoehtoinen aines)

Valmistus: Raasta ruokalusikallinen tuoretta inkivääriä ja lisää se kiehuvaan veteen. Purista sekaan sitruunamehua ja tilkka hunajaa. Voit korvata veden kiehuvalla maidolla, jos tahdot.


Ainesosaluettelo:

Kuivattu inkivääri. Inkivääriä ei suositella raskaana oleville. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä ja muista pähkinöistä.


Sokeroimaton ja rikitön inkivääri saatavissa myös 1 kg:n edullisemmassa tukkupakkauksessa.

Tuotekoodi
1026
Viivakoodi
3943534303575
Nettopaino
1,00 g
Bruttopaino
20,50 g
Alkuperämaa
Thaimaa
Alkuperämaan koodi
TH
Luomu
ei
Reilun kaupan
ei
Vegaaninen
kyllä
Gluteeniton
ei

Tuote lisätty koriin