Tietoa meistä

It's Pure - Puhtaan ruoan edelläkävijä

It’s Pure on puhtaan ruoan edelläkävijä Suomessa. Jokaisessa myymälässämme luomutuotteiden osuus on yli 50 %.


Panostamme puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, ja tarjoamme vastuullisesti tuotettuja irtotuotteita sekä huolella valittuja pakattuja tuotteita. Emme kuitenkaan unohda syömisen iloa ja herkuttelun himoa! 


Uudistuvista Punnitse & Säästä-myymälöistä syntyy kattava ja palveleva It’s Pure-myymäläverkosto. Ensimmäinen täysin uudistettu myymälä, Tampereen Keskustorin myymälä, avasi ovensa 18.5.2017. Marraskuussa 2017 It’s Pure myymälöitä on jo kahdeksan ja Punnitse & Säästä myymälöitä kaksikymmentäkolme.

Muuttumisen myötä tuotevalikoima kasvaa ja muuttuu entistä luonnollisemmaksi. It’s Pure tarkoittaa Puhtaita ja Reiluja valintoja niin tuotteissa kuin toiminnassammekin.


Olemme puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa. Olemme useimmissa luomutuotteissa hinta- ja laatujohtaja. Pyrimme suosimaan paikallisia toimittajia aina kun mahdollista. 


Toimimme vastuullisesti


Ei turhia pakkausmateriaaleja ja -kaasuja, kiitos! Toimintamme perustuu ekologisiin valintoihin. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat vastuullisesti ja kestävästi tuotettuja. Nämä ovat myös ehtoja, kun valitsemme tavarantoimittajia maailmalta.


Takaamme kattavan valikoiman


Meillä on Suomen laajin irtotuotteiden valikoima. Valikoimistamme löydät niin maidottomat, laktoosittomat, gluteenittomat kuin luomutuotteetkin. Itse valitsemalla luot juuri omannäköisen ja -kokoisen herkkuhetken.


Puhdas ruoka on maukasta ja ravitsevaa. Tarjoamme maukkaita välipalaherkkuja Suomesta ja ulkomailta. Valikoimassamme on myös huolella valittuja It’s Pure-tuotteita, joita et saa mistään muualta kuin It’s Pure-, Punnitse ja Säästä-myymälöistä sekä itspure.com-nettikaupasta.Yhteystiedot

Perustietoasiakirja

Tuote lisätty koriin